Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κυκλοφοριακής Αγωγής Εκτύπωση
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Συντάχθηκε απο τον/την Κουκούδης Βασίλης   
Τρίτη, 09 Απρίλιος 2013 13:48

 Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κυκλοφοριακής Αγωγής από τον Σύλλογο Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων  Ατυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Ο Άγιος Χριστόφορος»

 

trafΣας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων  Ατυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Ο Άγιος Χριστόφορος» διοργανώνει πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου videoclip,  της καλύτερης αφίσας και  του καλύτερου ηχητικού μηνύματος ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, όπως και ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού.   

Η κοινοποίηση των όρων και των τεχνικών οδηγιών συμμετοχής στο διαγωνισμό θα γίνει στις 30 Απριλίου 2013 στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.polentaspark.weebly.com. Η υποβολή των εργασιών των υποψηφίων διαδικτυακά λήγει στις 30 Αυγούστου 2013, ενώ η ανακοίνωση και βράβευση των νικητών του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2013,  Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του ΟΗΕ των θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι Χανίων.

            Για περισσότερες πληροφορίες   κ. Σταύρος Πολέντας στο τηλέφωνο 28210-88992.

scroll back to top
 
?? Επιστροφή


Writing