Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ 6ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Εκτύπωση
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Κουκούδης Βασίλης   
Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2013 15:21

0

Η δράση "Τιμώμενο Σχολείο" συνεχίζεται. Αυτήν την αγωνιστική, τιμώμενα σχολεία είναι το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας και το Μουσικό σχολείο Καβάλας. Αντιπροσωπεία παικτών,  με επικεφαλής τον Χριστόφορο Στεφανίδη και τους Νίκο Στυλιανού και Γιάννη Καραθανάση επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 11/01/2013,  τον χώρο των σχολείων όπου έγιναν δέκτες ενθουσιώδους υποδοχής και έδωσαν ραντεβού με τους μαθητές για τον αγώνα της Ένωσης με τον Άρη, το Σάββατο,στις 17:00. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο μαθητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις λίστες, έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ στο γήπεδο

Πηγή: Facebook-Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας OFFICIAL

 

 

 

Για την Ένωση:

Η πρωτοβουλία των τοπικών φορέων της Καβάλας να ενώσουν τις ομάδες μπάσκετ της πόλης, ιδρύοντας το 2003 την Ένωση Καβάλας, αποτέλεσε την αφετηρία για να δημιουργηθεί ένας απʼ τους σημαντικότερους πόλους του αθλήματος στην περιφέρεια.

Η Καβάλα χρειάστηκε μόλις μία πενταετία για να κατακτήσει μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α1, κερδίζοντας αμέσως το πρώτο μεγάλο στοίχημά της (κατάκτηση της 10η θέσης στην τελική κατάταξη).

Έκτοτε κοιτάει μονάχα μπροστά, με κορυφαία στιγμή την παρθενική συμμετοχή στα πλέι οφ της αγωνιστικής περιόδου 2010-11, επίτευγμα το οποίο επισφραγίστηκε με την κατάκτηση της 6ης θέσης.
Έδρας της Καβάλας είναι το ΔΑΚ Καλαμίτσας, χωρητικότητας 1490 θέσεων.

ΠΗΓΗ esake.gr

scroll back to top
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2013 15:38
 
?? Επιστροφή


Writing