Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

Ενημέρωση: Δραστηριότητες του Κέντρου Πρόληψης για γονείς μαθητών Εκτύπωση
Ανακοινώσεις Διεύθυνσης
Συντάχθηκε απο τον/την Εμμανουηλίδης Δανιήλ   
Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 11:37

 

dragsΤο Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Καβάλας στα πλαίσια του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του για γονείς και κηδεμόνες μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί καθ? όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα την «Επικοινωνία στην Οικογένεια».


Πρόκειται για προγράμματα πρόληψης που στοχεύουν στην ενίσχυση των παραγόντων που δρουν προστατευτικά για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων αυτών αναπτύσσονται θέματα, όπως οι ανάγκες των παιδιών και των γονέων, η επικοινωνία στην οικογένεια, η διαχείριση των συγκρούσεων, η έκφραση των συναισθημάτων, ο χειρισμός κρίσεων, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης κ.α..

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας και ολοκληρώνονται σε 10 δίωρες συναντήσεις. Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να διεξαχθούν είτε στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης είτε σε χώρο που θα παραχωρηθεί από τη Διεύθυνση του Σχολείου της περιοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στο τηλέφωνο του Κέντρου 2510/620.318, είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: prolipsikav@hotmail.gr είτε στη διεύθυνση Βότση 3, 3ος Όροφος, Καβάλα.

 

scroll back to top
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 19:45
 
?? Επιστροφή


Writing