Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

Πράγα, Μάρτης 2012. Πολυήμερη εκδρομή Γ' τάξης Εκτύπωση
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΕΚΠ/ΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εμμανουηλίδης Δανιήλ   
Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2012 14:40

Πολυήμερη εκδρομή Γ' τάξης
 Μάρτης 2012

 

 


Κλικ

ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΤΗΣ  Γ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ  ΠΡΑΓΑ


1η  ημέρα  Πέμπτη  08-3-2012
Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση για Πράγα μέσω  Θες/νίκης. Άφιξη στην  Πράγα και περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, όπως επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης, στον Πύργο της πυρίτιδας, στο αστρονομικό ρολόι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.


2η ημέρα  Παρασκευή 09-3-2012
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά ξενάγηση στη πόλη της Πράγας. Επίσκεψη στο Κάστρο Χρατσάνι, Καθεδρικό Ναό, Μοναστήρι Λορέτο, Γέφυρα του Καρόλου. Περιήγηση στην αγορά της Πράγας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


3η ημέρα  Σάββατο  10-3-2012
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά ξενάγηση στην  Όπερα και στο Αρχαιολογικό  Μουσείο  της Πράγας. Περιήγηση στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα. Το βράδυ μετάβαση στο  Μαύρο Θέατρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


4η  ημέρα  Κυριακή  11-3-2012
Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αμέσως μετά αναχώρηση για νότια Βοημία. Επίσκεψη στις  γραφικές πολιτείες Μπουτεγιόβιτσε (γραφικά σπίτια, πανέμορφα καλντερίμια, επιβλητικές Εκκλησίες) και Τσέσκε Κρουμλώβ, η οποία χαρακτηρίστηκε από την UNESCO σαν πόλη παγκόσμιας  πολιτιστικής  κληρονομιάς. Αναχώρηση για Πράγα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.


5η  ημέρα  Δευτέρα  12-3-2012
Πρωινό  και αμέσως αναχώρηση για Βιέννη. Επίσκεψη στα Ανάκτορα Σενπρούν, γύρος της Ρίνγκστράσσε όπου θαυμάσαμε την ξακουστή Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο,τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας της Τέχνης Καλών Τεχνών, το Δημοτικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο. Περίπατος στον πεζόδρομο Κέρντνερσιρασσε, επίσκεψη στον Καθεδρικό  Ναό του Αγίου Στεφάνου. Αναχώρηση για Πράγα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.


6η ημέρα  Τρίτη  13-3-2012
Πρωινό στο ξενοδοχείο και  αμέσως μετά περιδιάβαση στα αξιοθέατα της πόλης με λεωφορείο. Επίσκεψη στην αγορά της Πράγας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


7η  ημέρα Τετάρτη  14-3-2012  
Πρωινό  στο  ξενοδοχείο και αμέσως μετά αναχώρηση για τη  λουτρόπολη Κάρλοβι-Βάρι. Ξενάγηση στην πόλη. Επιστροφή στην Πράγα  για το αεροδρόμιο.  Αναχώρηση για Θες/νίκη. Άφιξη στη  Θες/νίκη και αναχώρηση για Καβάλα.

scroll back to top
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 05 Απρίλιος 2015 14:38
 
?? Επιστροφή


Writing