Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

Ραδιόφωνο πάλι! Εκτύπωση
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΡΘΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Λαλένη Ευσταθία   
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 08:53

Ραδιόφωνο πάλι!
Η εμπειρία μου στο European School Radio 

Δεν συνήθιζα να ακούω ραδιόφωνο?Μόνο στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά?Και τότε, δηλαδή, δεν πρόσεχα την εκπομπή που μεταδιδόταν?Εγώ τον νου μου τον είχα πάντα στα τραγούδια! Αχ, πόσο με εκνεύριζαν οι διαφημίσεις!

 

Για να πω την αλήθεια, σ? αυτό το σχολικό πρόγραμμα για το ραδιόφωνο τυχαία μπήκα! Λίγο η εκδρομή στο Ρέθυμνο, λίγο οι συναντήσεις με την ομάδα στα κλεφτά, τα γέλια, τα πειράγματα?

Όταν, όμως, επισκεφτήκαμε το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης για να κάνουμε ζωντανή εκπομπή, κάτι άλλαξε! Θες η μαγεία του μικροφώνου που σε αγχώνει και συνάμα σε ταξιδεύει, θες η Ιωάννα (φοιτήτρια δημοσιογραφίας που μας υποδέχτηκε εκεί) που μου κόλλησε το μικρόβιο της εκφωνήτριας με την ενδιαφέρουσα παρουσίασή της?Ένα ξέρω! Από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου πίσω στην Καβάλα οι αλλαγές ήταν ριζικές! Πλέον κατέβασα και εφαρμογή στο κινητό μου και στο δρόμο για το σχολείο φοράω τα ακουστικά μου και δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα! Αμ, το άλλο; Την περασμένη Κυριακή μπήκα στο διαδίκτυο για να ακούσω την εκπομπή της Ιωάννας και του Σίμου! Ποια; Εγώ, που δεν ξεκολλούσα από την τηλεόραση κάθε Κυριακή βράδυ!

Ένα είναι σίγουρο! Αγαπώ το ραδιόφωνο και στο εξής θα είμαι τακτική ακροάτρια! Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε στο Ρέθυμνο, στο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου!

 

Λαλένη Ευσταθία Β1

scroll back to top
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 14:26
 
?? Επιστροφή