Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» (21 Δεκεμβρίου 2016) Εκτύπωση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Κουκούδης Βασίλης   
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 08:47

monopati

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

«ΧΡΥΣΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.) διοργανώνει το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη Νύχτα των Ευχών με τη συμμετοχή των μαθητών, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 17.30, στις Κρηνίδες Καβάλας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας «Χρυσά Χριστούγεννα».

Μαθητές, από την Πρωτοβάθμια αλλά και από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καλούνται να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από ένα περίπατο ονείρου και φαντασίας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, που θα δημιουργηθεί από όλους εμάς για εμάς.

Ομάδες μαθητών από τμήματα σχολείων, με τη συνοδεία των δασκάλων-καθηγητών μουσικής θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες δικής τους επιλογής, κρατώντας στα χέρια τους φαναράκια.

Φέτος αφετηρία της εκδήλωσης έχει οριστεί η περιοχή Καβάκια των Κρηνίδων, όπου θα συναντηθούν όλοι μικροί και μεγάλοι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 17.30 και θα κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία Κρηνίδων, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Θα ακολουθήσει συναυλία με Καβαλιώτες καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κατά τη διάρκειά της θα προσφέρονται παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μπισκότα και ζεστό τσάι στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Μετά το πέρας της συναυλίας όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνει μια ευχή ελευθερώνοντας στον ουρανό ένα ιπτάμενο φαναράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510-220876-7 (πρωινές ώρες).

scroll back to top
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 08:59
 
?? Επιστροφή


Writing