Οργάνωση

Albanian Bulgarian English French German Italian Japanese Russian Spanish Ukrainian
Τελευταία Ενημέρωση
30-06-2021 10:29

   

    ? Το Σχολείο:  timoni

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

ossf


Designed by:
kou_vas kou_vas under danemm ordering

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ & ΑΠΡΙΛΗΣ (30 Μαρτίου - 2 Μαΐου 2014) Εκτύπωση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Κουκούδης Βασίλης   
Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 10:09

mathitikosaplrilis

Ο Δήμος Καβάλας δίνει βήμα έκφρασης στις καλλιτεχνικές ανησυχίες των μαθητών και των μαθητριών των γυμνασίων και των λυκείων της πόλης μας διοργανώνοντας για δεύτερη χρονιά τον «Μαθητικό Μάρτη & Απρίλη» που θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ και στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου από την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 έως και την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014.


Στο παραπάνω διάστημα στο φουαγιέ του Διοικητηρίου θα φιλοξενηθεί και έκθεση με εργασίες των μαθητών του Β? τάξης του 2ου και του 4ου γυμνασίου Καβάλας. Οι μαθητές των δυο σχολικών μονάδων μελέτησαν δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης και συμπληρώνοντας την περσινή προσπάθεια τις παρουσιάζουν σ? ένα πρότυπο παζλ κατασκευών. 


Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στο ΟΣΚΑΡ θα παρουσιαστούν τα μουσικά σύνολα (χορωδία και ορχήστρα) του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας. Επίσης, θα προβληθεί μια ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές του ίδιου σχολείου ενώ θα παρουσιαστεί και το μουσικό συγκρότημα του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας.

Πηγή:http://www.destanea.com/kavala

scroll back to top
 
?? Επιστροφή


Writing